Hyi että kun puistattaa.. Siipan serkku on menossa kesällä naimisiin. (En ole menossa, kun menen mieluummin kaverin lapsen ristiäisiin, jossa olen virallinen pakanakummi.) Kateltiin tuossa kuitenkin niiden lahjalistaa ja sieltä eksyin erinäisille hääsivustoille ja mua alko ahistaan. Onko vielä sallittua pitää häät, joissa tunnelmalla on enemmän merkitystä kun sillä että häitä on suunniteltu vähintään vuosi? Entä onko ihan kauhee moka jos ei esimerkiksi ole muistanut käydä kosmetologilla tai tehdä koekampausta ja koemeikkiä vähintään viikkoa etukäteen?


Ei sillä että tässä nyt just olis häitä suunnitelmissa, mutta jossain vaiheessa kai pitäis. Mihinkään kirkkoon mua ei kyllä saa, mutta toisaalta maistraattitoimitus tuntuu jotenkin kylmältä vaihtoehdolta. Mutta käsittääkseni sitä vois jonkunlaisen seremonian pitää joka tapauksessa. Ja hyvät bileet, mitä sitä sen enempää stressaamaan. Huh. Helpotti hieman tuo ahdistus, mitä se yleensä tekee kun vähän järkeilee.


Ps. Ainut ärsyttävä asia keväässä on allerginen nuha, joka saattaa aiheuttaa yleistä ärtymystä kaikkeen kevääseen liittyvään:

             565506.jpg